ИНДУСТРИЈА

Elikosoft

Софтверскиот пакет за пресметка на трошоци и следење на проекти во изведба (ПТСПИ) е доста модерна и современа апликација, единствена на пазарот од овој вид за задоловување на потребите пред се на градежните ...

Elikosoft

Imperial TKS Контролната апликација овозможува real-time менаџирање со: • двострана комуникација со сервер; • еднострана комуникација со производна линија; • повеќе тајмери. Дизајнот на апликацијата е според ...

Elikosoft

Софтверот за хотелско работење ја олеснува работата на рецепционерот, но и на сметководствената служба. Со овој софтвер е можна евиденција на сместувачките капацитети со само едно ажурирање при прием на гостите ...

Elikosoft

Софтверот за угостителско работење претставува ефикасна алатка за управување на големи и мали ресторани, кафеани, пицерии, коктел барови и други угостителски објекти за исхрана, која обезбедува околина за брзо и ...

Elikosoft

Софтверот за продавници е продукт за управување и контрола на трговска дејност на големо и мало. Системот е наменет да концентрира информации и да управува синџир од објекти како одделни работни места или како ...

Elikosoft

Софтверскиот пакет Комерцијално работење на откуп на тутун овозможува следење на откупот на тутун и исплата на тутуно- производителите. Пакетот содржи повеќе модули во кои се води комплетна евиденција за ...

Elikosoft

Техниката и технологиите денес се силно развиени и даваат можности за нивно искористување во сите сегменти од работењето, меѓу кои и во свињарството. Нашиот тим со својата работа и искуство со дизајнирање и развој ...

Elikosoft

Овој софтверскиот пакет е прилагоден на потребите на корисникот, зголемување на ефикасноста во работата и придонесува за намалување на времето на чекање од страна на пациентите. Обезбедува јасен и брз преглед ...

25 ГОДИНИ ВАШ БИЗНИС ПАРТНЕР

МЕЃУНАРОДНИ СТАНДАРДИ

Следете не

© Сите права се заштитени 2012-2019 Еликософт |   Политика на приватност